środa, 26 marca 2014

Przepis na gruszki marcowe


Składniki:

- 1 diabeł (niezbyt złośliwy)
- 1 wierzba (nie za czerstwa)
- odrobina czasu


Zmieszać składniki, pozostawić do wyrośnięcia. Zrywać dojrzałe.
(Zostawić trochę dla diabła, inaczej bedzie się strasznie pieklił.)

Smacznego!

 




3 komentarze:

  1. A za wierzbą kryje się kot, mam nadzienie? Wszak wiadomo, że internety opierają się na czterech puchatych łapach.
    Piekielnie tu, zostaję.;)

    OdpowiedzUsuń
  2. co sie za wierzba kryje, to juz tylko diabel jeden wie!

    OdpowiedzUsuń
  3. Fantastyczne. Przeczytałam kilka wpisów z października i stwierdziłam, że takiej gratki sobie nie daruję. Czytam od samego początku.

    OdpowiedzUsuń

Dawaj.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...